Nie stymulator chodzi prawidłowo, nie mam bloków i utrzymuje rytm na poziomie 60, tylko mi troche przeszkadza jak połowa wystaje pod pachą, w dodatku czuje taki lekki ból przy próbie zrobienia czegokolwiek lewą ręką co wymaga ciut wysiłku, czasem przeszywa mnie takie pieczenie, na pewno się przesuną to nie ulega wątpliwości, bo kiedyś był w innym miejscu, szczerze to nawet nie zauważyłem w którym momencie tak znacznie mi zaczął wystawać.
Myślę, że to przez własną głupote, bo przed rozrusznikiem często grałem w piłkę i ciężko mi to odstawić na bok, ostatni rok to jestem bardzo aktywny w tej dziedzinie sportu, tylko 2 osoby wiedziały, że mam rozrusznik, którym zresztą zabroniłem o tym wspominać dlatego też pozostali mnie nie oszczędzali. Myśle, że to jest przyczyną tego przesunięcia się. Ciężko mi będzie jednak się przyznać lekarzowi, że grałem w piłkę

Naprawdę takie przesunięcie jest tak niebezpieczne i wymaga jak najszybciej konsultacji ?? Boje się strasznie i chyba z piłki się narazie wyleczyłem zwłaszcza jak mają mnie ponownie ciąć i poprawiać...
Nie wiem co robić czekać na 23 czy udać się to izby przyjęć