Pamiętaj są osoby które już nigdy nie zobaczą słońca są osoby które nigdy nie usłyszą jak słowik śpiewa są osoby które nigdy nie będą czuć tego co masz w sobie wiec wstań i pokaż światu że żyjesz po to aby nie pozwolić zatracić w sobie szczęścia i miłości
mam ambicje by mieć własny honor.....zadna mi przyjemnośc bic sie o faceta, ponizej mojej godności Jacuś i Ci szczerze współczuje jeśli tak pojmujesz ambicje.....
hihihi kasiu to będziemy się stasiem dzielić ustalimy harmonogram a jeszcze się okaże on ma tyle innych ulubienic poza swoją żonką
Pamiętaj są osoby które już nigdy nie zobaczą słońca są osoby które nigdy nie usłyszą jak słowik śpiewa są osoby które nigdy nie będą czuć tego co masz w sobie wiec wstań i pokaż światu że żyjesz po to aby nie pozwolić zatracić w sobie szczęścia i miłości
hm kasiu to moze mała aukcja cena wywoławcza 10 włosów z głowy