Arytmia serca nadciśnienie choroby serca układu krwionośnego.

Arytmia choroby serca kardiomiopatia nadciśnienie choroby układu krwionośnego.

Pytanie do pana doktora

Wszystko co nie pasuje do w/w działów

Pytanie do pana doktora

Postprzez yoka07 » 10 lut 2011 18:59

Szanowny Panie, bardzo proszę wytłumaczyć mi co oznacza przednio-boczne niedokrwienie podwsierdziowe. Pierwszy raz w życiu robiłam badanie EKG i troszkę się tym martwię. Mam umiówioną wizytę u lekarza pierwszego kontaktu, który zlecił to badanie ale trochę się niepokoję. Z góry dziękuję za odpowiedz

Kasia
yoka07
Użytkownik
Użytkownik

Re: Pytanie do pana doktora

Postprzez Mirek19 » 10 lut 2011 19:46

yoka07 napisał(a):Szanowny Panie, bardzo proszę wytłumaczyć mi co oznacza przednio-boczne niedokrwienie podwsierdziowe. Pierwszy raz w życiu robiłam badanie EKG i troszkę się tym martwię. Mam umiówioną wizytę u lekarza pierwszego kontaktu, który zlecił to badanie ale trochę się niepokoję. Z góry dziękuję za odpowiedz

Kasia

obecnie na forum nikt z kardiologów nie udziela się - wielka szkoda :(
Mirek19
Użytkownik
Użytkownik

Re: Pytanie do pana doktora

Postprzez yoka07 » 11 lut 2011 07:50

rozumiem. Dziękuję za zainteresowanie Mirek 19. Mimo to może ktoś z was miał z czymś takim do czynienia. Ja nie mam zupełnie pojęcia o tematach przerabianych na tym forum i jak widać muszę się w nim rozeznać również technicznie. Zawsze byłam zdrowa, przynajmniej tak myślałam, aż poszłam do lekarza i skierował mnie na mnóstwo badań.Czuję się jak dziecko we mgle. ;)
yoka07
Użytkownik
Użytkownik

Powrót do Inne dolegliwości