Arytmia serca nadciśnienie choroby serca układu krwionośnego.

Arytmia choroby serca kardiomiopatia nadciśnienie choroby układu krwionośnego.

Pytania do eksperta

Pytania do eksperta

Postprzez abisynka » 04 wrz 2008 17:03

W tym dziale każdy może zadawać pytania naszemu eksprtowi.
W tym celu należy założyć nowy post, a w jego temacie napisać treść pytania. Jednak zanim napiszesz pytanie, zobacz czy ktoś nie zadał podobnego pytania (z podobnym lub takim samym problemem).

Ważne jest, aby pytania do naszego eksperta miały odpowiednią formę, tzn by były jak najdokładniejsze i jak najlepiej opisywały problem.

dr. Edward Koźluk
Jest lekarzem zajmującym się diagnostyką i leczeniem (głownie inwazyjnym) zaburzeń rytmu serca oraz diagnostyką i leczeniem omdleń/utrat przytomności. Będzie starał się odpowiadać na pytania skierowane do lekarza, przy czym z góry mówi, że nie na wszystko da się odpowiedzieć tą drogą. Na co dzień pracuje w Klinice Kardiologii Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego. dane kontaktowe umieścił w odpowiednim wątku. Gdyby zagadnienia wymagały dokładniejszych wyjaśnień poza forum publicznym, zawsze może przejść na drogę mailową.
Pamiętaj
są osoby które już nigdy nie zobaczą słońca
są osoby które nigdy nie usłyszą jak słowik śpiewa
są osoby które nigdy nie będą czuć tego co masz w sobie
wiec wstań i pokaż światu że żyjesz
po to aby nie pozwolić zatracić w sobie szczęścia i miłości
abisynka
Użytkownik
Użytkownik

Re: Pytania do eksperta

Postprzez kotek » 19 lis 2009 18:23

Panie Jacku dla dobra tego forum powinien Pan ustalić z ekspertem czy będzie nam ,,służył,,.To chyba jest obowiązek administratora dogadanie się z lekarzem czy chce być z nami czy nie ,przez takie zachowanie doktora forum traci swoją wiarygodność.Czy nie jest Panu żal ludzi ,którzy zadają pytania a odpowiedzi jest brak( to trwa już 6 miesięcy).Bardzo polubiłam to forum i szkoda by było stracić renomę a chyba ma bo jednak zawsze nowa grupa osób załącza do nas.Myślę ,że w końcu ta sprawa zostanie pozytywnie załatwiona.
kotek
Użytkownik
Użytkownik

Postprzez Jacek » 20 lis 2009 12:04

Ekspert nie daje znaku, nie jestem w stanie nic zrobić, przykro mi.
Jak się nie ma co się lubi to się kradnie co popadnie.
Jacek
Administrator
Administrator

Postprzez kotek » 20 lis 2009 13:41

Mi też jest przykro ,że mamy takich nieodpowiedzialnych lekarzy.
kotek
Użytkownik
Użytkownik

Postprzez Jacek » 21 lis 2009 17:31

Myślę że to nie nieodpowiedzialność ale brak czasu. Dr. Koźluk jest zapracowanym facetem.
Jacek
Administrator
Administrator

Postprzez Kostek » 29 mar 2010 13:21

Nie wiem czy uważasz to za dobry pomysł ale proponuje zamknąć dział "pytania do eksperta" z podwieszoną wiadomością opisującą powód czyli wycofanie się ze współpracy lekarza który pełnił funkcje owego eksperta. Zamknięty dział pełnił by role bazy wiedzy, można by poczytać istniejące już wątki ale bez możliwości pisania nowych postów i zakładania nowych tematów. Patrząc na znikomą ilość nowych wiadomości chyba czas na małą reformę forum. Odkąd znikną ekspert forum sprawia wrażenie opustoszałego, szczególnie w dziale "pytania do eksperta" w którym nic się nie dzieje od wielu miesięcy.
Kostek
Użytkownik
Użytkownik

Postprzez Jacek » 29 mar 2010 15:29

Dział zamknięty, nie dzieję się między innymi dlatego iż przenoszę tematy tam założone do innych działów, ale fakt, lepiej będzie zamknąć to podforum, niestety lekarz mi nie odpisuje na wiadomości na różnych platformach, szkoda :(

Pzdr.
Jacek
Administrator
Administrator

Postprzez Kostek » 30 mar 2010 11:44

O ile pamiętam to Eksperta uraziła jedna z wypowiedzi na forum krytykująca jego aktywność na forum jako niby nieodpowiednią formą doradztwa w medycynie. Innymi słowy przez czyjąś głupotę forum straciło bardzo cenne źródło fachowej wiedzy. Chyba że znalazł by się inny lekarz chcący poudzielać się na forum w formie eksperta ? Może czyta nasz jakiś lekarz lub ktoś zna lekarza chętnego do współpracy z forum ?
Kostek
Użytkownik
Użytkownik

Powrót do Sprawy techniczne