Arytmia serca nadciśnienie choroby serca układu krwionośnego.

Arytmia choroby serca kardiomiopatia nadciśnienie choroby układu krwionośnego.

PRZETOKA TETNICO ZYLNA

dr. Edward Koźluk - elektrofizjolog

PRZETOKA TETNICO ZYLNA

Postprzez Sylwia_33 » 17 sty 2010 10:55

PRZETOKA TETNICO ZYLNA

weszłam przez przypadek na tę stronę, wyszukując wszystkiego co związane z ablacją:(jestem po , miałam 5.01, niestety jak to powiedział lekarz w Aninie"miałam pecha" i zrobił mi się krwiak i przetoka tętniczo -żylna. W Aninie powiedzieli, ze to nic takiego kazali przyjechać dopiero za 3 miesiące, i że to wszystko się wchłonie i nie ma sie czego bać, strasznie sie boje o tą nogę, pojechałam więc do Międzylesia na Doplera tam lekarz powiedział, ze nie ma szans żeby to się wchłonęło samo, ze to musi być operacja i kazał mi chodzić na tą nogę bo sie zakrzepica robi...strasznie mnie wystraszył i w ogóle strasznie się boję, boję sie coś przegapić, nie zaszkodzić sobie i po pierwsze co robić, żeby pomóc tej nodze?:(
błagam o jakąś poradę bo ja po prostu nerwowo nie wytrzymam tej sytuacji, niepewności stresu.....
Sylwia_33
Użytkownik
Użytkownik

Re: PRZETOKA TETNICO ZYLNA

Postprzez kotek » 17 sty 2010 13:56

W tym przypadku nie wiadomo do jakiego lekarza się udać. Ja bym poszła jak najszybciej do lekarza rodzinnego ,może to się rzeczywiście samo wchłonie ale póki co to niech zapisze takie zastrzyki ,które daje się w brzuch( tak miała moja koleżanka,która zapobiegawczo sama robiła sobie te zastrzyki zapisane oczywiście przez lekarza).
kotek
Użytkownik
Użytkownik

Re: PRZETOKA TETNICO ZYLNA

Postprzez Sylwia_33 » 17 sty 2010 14:31

DZIEKI ZAPYTAM SIE O TE ZASTRZYKI NA PEWNO!
Sylwia_33
Użytkownik
Użytkownik

Powrót do PYTANIE DO EKSPERTA