Arytmia serca nadciśnienie choroby serca układu krwionośnego.

Arytmia choroby serca kardiomiopatia nadciśnienie choroby układu krwionośnego.

prośba do Administratora

prośba do Administratora

Postprzez link_link » 16 sty 2010 11:02

Ciekawi mnie w jakim wieku użytkownicy forum zaczęli odczuwać kłopoty z sercem no i ile to już trwa. W tym celu najlepiej było by utworzyć jakąś ankietę, niestety nie widzę nigdzie takiej opcji :( Jeśli było by to możliwe do zrobienia to byłbym wdzięczny ;) Ciekawi mnie to dlatego iż moje problemy zaczęły się w wieku 24 lat no i zastanawiam sie mówiąc wprost ile mi jeszcze zostało... :( . Jeśli była by taka możliwość to z góry dziękuję Adminom, a jeśli nie to proszę o usunięcie tematu ;)
link_link
Użytkownik
Użytkownik

Re: prośba do Administratora

Postprzez kotek » 16 sty 2010 13:39

Ja Ci odpowiem krótko w tym miejscu- Moja śp. teściowa żyła 93 lat i całe życie narzekała i chorowała na serce i do końca życia ( prawie-3 miesiące chorowała) była sprawna a mój teść też śp. zmarł w wieku 65 lat na zawał nie chorując nigdy na serce .
Drugi przypadek to mój Tata , u którego 20 lat temu zdiagnozowali utrwalone migotanie przedsionków ,żyje i ma się dobrze(84 lata).
Wnioski proszę wyciągnij sobie sam. :lol:
kotek
Użytkownik
Użytkownik

Postprzez Jacek » 17 sty 2010 10:30

Proszę bardzo, zawsze do usług

post14433.html#p14433

Pozdrawiam
Jak się nie ma co się lubi to się kradnie co popadnie.
Jacek
Administrator
Administrator

Postprzez tersa » 26 sty 2010 11:53

Mam prośbę do administratora; ponieważ od dawna nie ma na forum eksperta proponuję utworzyc wątek pn" pytania do Sofrozyny ", która choc tego nie ujawniła niewątpliwie jest lekarzem i to dobrze zorientowanym w kardiologii.Byłoby to z korzyścią dla forumowiczów i ułatwiłoby Sofrozynie odpowiadanie na nasze pytania, które teraz są "rozsiane" po całym forum.
Pozdrawiam.
tersa
Użytkownik
Użytkownik

Postprzez Jacek » 27 sty 2010 11:53

Ten dział prawdopodobnie zostanie zlikwidowany, dlatego że ludzie zamiast pisać w odpowiednim dziale do swojego schorzenia, piszą tam tylko, rozumiem że nazwa działu bardzo przyciąga ale został on utworzony w zupełnie innym celu. Dlatego staram się przenosić posty z tamtego działu do odpowiednich działów.

Odpowiedzi udzielane przez użytkowników forum (w tym sofrozynę) w innych działach, mają taką samą wagę, a porządek będzie większy.

Pzdr.
Jak się nie ma co się lubi to się kradnie co popadnie.
Jacek
Administrator
Administrator

Powrót do Sprawy techniczne