Ja chciałabym się jedynie dowiedzieć jaka jest przyczyna powstania czestoskurczy, co prowadzi do ich powstania, czym grozi ich nieleczenie?
Pozdrawiam

Kasia Bieżuńska napisał(a):Ja chciałabym się jedynie dowiedzieć jaka jest przyczyna powstania czestoskurczy, co prowadzi do ich powstania, czym grozi ich nieleczenie?
Pozdrawiam

minia napisał(a):dziekuje Panu dr w pazdzierniku mam wizyte u kardiologa pewno zleci holtera a jak to nic nie da zastosuje sie do zalecenia Pana, wczesniej podczas badania wysilkowego na pierwszym etapie wystapilo wysokie cisnienie i migotanie Pani dr przerwala badanie,serdecznie pozdrawiam

minia napisał(a):Nie to bylo przed ablacja, po ablacj bylo dobrze, mialam przewracania w klatce ja to tak odczuwam, od dwoch miesiecy zdarza sie to czesciej,szybszy puls i wtedy tak jak bym tracila sile i czeste korzystanie z toalety, nie musze brac tabletek na odwodnienie a do tego dolacza sie strach ze to zawal.

minia napisał(a):Dzien dobry Panu dr mam jeszcze jedno nurtujace pytanie dzis bedac u lekarza rodzinnego bol kregoslupa,dr zrobila mi ekg poniewarz mialam wysokie cisnienie na serce dzis nie narzekam, w wydruku komputerowym wyczytalam ,mozliwy zawal sciany dolnej prawdopodobnie przebyty ,czy to mglo byc kidy bedac na wsi 700km od domu wlasnie tak zle sie czulam mialam bole za mostkiem mialam molsidomine i inne leki po jakims czasie bol przeszedl.Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości