Arytmia serca nadciśnienie choroby serca układu krwionośnego.

Arytmia choroby serca kardiomiopatia nadciśnienie choroby układu krwionośnego.

CZESTOSKURCZ NADKOMOROWY

Problemy z arytmią komorową, nadkomorową, bigeminie, trigeminie, uczucie kołatania, walenia serca, podchodzenia do gardła, przeskakiwania itp.

CZESTOSKURCZ NADKOMOROWY

Postprzez maciej » 28 lis 2010 09:04

....... oj to była jazda kiedy w chwili stresowej serce rozpedzalo sie do 180-240 uderzen na minute , do tego dodatkowe skurcze ,objawy -pocenie sie ,zimne poty ,strach , a kiedy jechałem na pogotowie wszystko bylo juz w normie i troche wychodziłem na idiote dali cos na uspokojenie i do domu, pomogł mi w tym lek sotahexal 40 mg 2razy dziennie .pozdro!!!!!!!!!
maciej
Użytkownik
Użytkownik

Re: CZESTOSKURCZ NADKOMOROWY

Postprzez tersa » 28 lis 2010 10:35

Jeżeli możesz kup sobie kieszonkowe ekg ( ok. 800 zł ).W przypadku napadu robisz w bardzo prosty sposób zapis (możliwy w każdych warunkach) akcji serca - pokazujesz zapis lekarzowi i nie może Ci wmawiac, że coś Ci się tylko wydawało. Zapis pozwala precyzyjnie określic rodzaj arytmii.
tersa
Użytkownik
Użytkownik

Postprzez maciej » 01 gru 2010 08:33

no tak 800 zł nie mala kwota !!!ale rozwiazanie jest !!!dzieks :P
maciej
Użytkownik
Użytkownik

Postprzez olka427 » 02 gru 2010 12:21

witam moja roczna coreczka choruje na częstoskurcz nadkomorowy od urzodzenia i potrzebuję pilnie tambocoru 100mg 20 tabletek.bardzo proszę opomoc
olka427
Użytkownik
Użytkownik

Powrót do Dodatkowe skurcze komorowe / nadkomorowe